fbpx

E tmerrshme! Babai marton vajzën 12-vjeçare, ajo shpërthen në të qara (Video)

Blloku min lexim

 Video ku babai marton vajzën e mitur po bën xhiron e rrjetit. Bëhet fjalë për një fshat në Sllovaki, kur martesat e vajzave të mitura vazhdojnë edhe sot. Në fakt video e publikuar, është regjistruar në vitin 2019, por sot po bën xhiron e rrjetit për shkak se ky fenomen po shkatërron vajzat e mitura.

Në video shihet një vajzë e mitur, e cila po vishet nuse dhe më pas babai e saj e përcjellë për tek dhëndri.

Në çdo vend të botës, martesa poshtë moshës 18-vjeç përbëjnë shkelje ligjore. Por, më e rëndë duket situata, kur vajza e vogël shpërthen në të qara dhe duke e  traumatizuar.