fbpx

E njohët? Gazetari shqiptar, prej 25 vitesh drejtues i të njëjtit emision (Foto)

Blloku min lexim

Me siguri e mbani mend prej vitesh me të njëjtin imazh dhe e keni patur të vështirë për ta identifikuar personazhin në foto. Po flasim për gazetarin Arjan Çani, moderator i “Zonë e Lirë” prej 25 vitesh.

Arjan Çani është sot 55 vjeç dhe jetën private ka preferuar ta ruajë gjithmonë larg kamerave. Ai dhe bashkëshortja e tij, pediatrja Enida Petro janë prindër të dy fëmijëve një djalë dhe një vajzë.