fbpx

E martë, 2 maj 2023; Peshorja është sot shenja me fat 

BllokuTV min lexim

Yjet do jenë në të njëjtën linjë për të sjellë fat në çdo aspekt të jetës së Peshoreve.

Në dashuri dikush mund të takojë një përson të veçantë, që do ia bëjë ditën të paharrueshme. Mund të ketë energji pozitive në ajër, e tillë që do bëjë të lindin lidhje të reja dhe zhvillimi i marrëdhënieve gjithaq të reja.

Në punë do keni shumë lajme pozitive përsa i përket një ngritjeje në detyrë ose një mundësie të re, falë impenjimit dhe vendosmërisë.

Përsa i përket parave, Peshorja mund të ketë një surprizë si të ketë fituar lotarinë ose të ketë fituar në bursë