fbpx
Ad imageAd image

Detaje nga përputhja në çift mes Peshores dhe Akrepit

Blloku min lexim

Marrëdhënia e dashurisë mes Peshores dhe Akrepit rezulton të jetë emocionalisht intensive për të dyja shenjat e përfshira. Edhe pse shenja e Akrepit shpesh përpiqet të shprehë qartë emocionet e saj, tendenca e Peshores drejt ekuilibrit dhe qartësisë mund të jetë një ndihmë thelbësore për të mbajtur marrëdhënien të qëndrueshme dhe harmonike.

Në të kundërt, Akrepi mund të ndihmojë partnerin e Peshores të qëndrojë më i fokusuar në qëllimet e tij sa herë që vëmendja e tij tërhiqet nga diçka tjetër. Përputhshmëria midis këtyre dy shenjave jepet nga fakti se të dyja manifestojnë të njëjtat nevoja nga pikëpamja sentimentale: si Peshorja ashtu edhe Akrepi dëshirojnë një marrëdhënie që mund të kënaqë nevojën e tyre për siguri në një nivel emocional, për më tepër, të dyja i japin një rëndësi të veçantë. në aspektin intim dhe privat të lidhjes.

- Advertisement -

Potenciali që të dy mund të zhvillojnë nëse bashkëpunojnë është i madh . Kjo forcë jepet nga bashkimi i fuqisë intelektuale të Peshores me përfshirjen e fortë emocionale që e shtyn Akrepin të bëjë sakrifica të mëdha. Në dinamikën e brendshme të marrëdhënies, Akrepi është ai që do të marrë pozicionin e liderit, pavarësisht se ka një natyrë shumë më të durueshme.

Të dy partnerët nuk përmbahen kur rrezikohet mardhenia, çdo heqje dorë është një mundësi e humbur, për pasojë lidhja e tyre do të jetë gjithmonë e gjallë dhe kurrë e mërzitshme. Ndonjëherë mënyra e tyre e ndryshme për t’u marrë me gjërat – Akrepi është i pasionuar dhe i rezervuar, ndërsa Peshorja është i zhytur në mendime dhe i hapur – krijon probleme keqkuptimi; ne duhet të krijojmë një marrëdhënie të bazuar në dialog nëse duam të shmangim situatat që ndonjëherë rezultojnë të pakthyeshme.

- Advertisement -

Peshorja është nën ndikimin e Venusit, planetit të dashurisë, ndërsa Akrepi është nën ndikimin e Marsit dhe Plutonit, përkatësisht planetët e pasionit dhe forcës. Një person i orientuar drejt ekuilibrit si Peshorja mund të jetë i paçmuar për Akrepin, i cili shpesh ngatërrohet për shkak të situatës së tij të komplikuar emocionale. Veprimi i Marsit sjell paparashikueshmëri dhe gjallëri në këtë marrëdhënie. Të dy Peshorja dhe Akrepi priren të shmangin diskutimet, por ndërsa për Peshorja kjo është një prirje e natyrshme, Akrepi shmang konfrontimin e drejtpërdrejtë, duke ushqyer një dëshirë të fortë për hakmarrje.

Peshorja është një shenjë e ajrit, ndërsa Akrepi është një shenjë e ujit. Vendimet më të përshtatshme janë ato që merren nën presionin e kombinuar të intelektit dhe emocioneve. Çifti Akrep-Peshorja është një kombinim perfekt i zemrës dhe trurit, ndaj së bashku mund të përballen me çdo lloj sfide. Akrepi ka cilësi të mira organizative dhe di si ta ndihmojë partnerin e Peshores të mposhtë pavendosmërinë e tij proverbiale. Gjithsesi, ndodh që pasioni i acaruar i Akrepit të kundërshtohet nga Peshorja. Pikërisht në këto situata kjo e fundit duhet të përdorë aftësitë e saj diplomatike për të ftuar partnerin të qetësohet.

- Advertisement -

Peshorja është një shenjë kardinale, ndërsa Akrepi është një shenjë fikse. Peshorja ka gjithmonë gjëra të reja për të bërë në mendje, projekte të reja për të propozuar, por është vetëm falë vendosmërisë së Akrepit që të dy janë në gjendje t’i vënë në praktikë këto ide. Një nga karakteristikat që kanë të përbashkët dy të dashuruarit është besnikëria dhe përkushtimi që tregon secili ndaj tjetrit.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO