fbpx

Çfarë nxënëseje ke qenë në shkollë? Sarah Berisha tregon të vërtetën

Blloku min lexim

Blogerja dhe moderatorja, Sarah Berisha, është gjithmonë aktive në Instagram. Ajo  ka realizuar një bisedë së fundmi me ndjekësit e saj, ku si gjithmonë pyetjet kanë qenë nga më të ndryshmet.

“Si ke qenë si nxënëse/studente”, e ka pyetur një prej fansave blogeren, e cila shumë thjeshtë i ka treguar që në fakt nuk ka qenë një nga ato studentet e shkëlqyera.

Të them të drejtën nuk kam qenë nxënëse studente që kam shkëlqyer“, shkruan Sarah. Gjithsesi, ajo mbetet një figurë mjaftë e dashur për publikun.