fbpx

Do keni një ndarje të vështirë! Meri paralajmëron këto shenja

Blloku min lexim

Astrologe Meri ka lajme jo dhe aq të mira për disa nga shenjat e zodiakut.

Meri tregon se Merkuri në Virgjeresh perballet me Saturnin në Peshk dhe disa nga shenjat do kenë përballje me një rrugetim të veshtirë dhe një person të veshtirë.

Ka mundesi edhe të përballeni me një ndjenjë te veshtire apo ndarje te veshtire! Kujdes punen, rrugetimet, ndjenjat romantike qe mund te paketohen ne nje mesazh te ftohte!

Kujdes nga problemet e keqkuptimet Binjaket, Virgjereshet Shigjetaret, dhe Peshqit! Po ashtu edhe Demët e Bricjapët”, lajmëron Meri.