fbpx
Ad imageAd image

10 arsye që i bëjnë shenjën e Demit numrin 1 të Horoskopit

Blloku min lexim

Demi duke qenë shenja e pranverës në kulmin e saj (20 Prill – 20 Maj), simbolikisht përfaqëson pjellorinë e tokës, fekondimin, lulëzimin.

Kjo është arsyeja pse kjo shenjë është e lidhur me të gjitha mitet në lidhje me Hyjneshën Nënë të pranishme në çdo traditë të lashtë fetare.

- Advertisement -

Nga natyra është një shenjë reflektuese dhe paqësore, por ndonjëherë impulsive, në të vërtetë, si kafsha që e përfaqëson, është e qetë për sa kohë që nuk e zemëron !

Ata janë njerëz konkretë, praktikë, me këmbët e tyre të vendosura fort në tokë dhe kanë tendencë të marrin pozicione konservatore në jetën e përditshme. Në fakt atyre nuk u pëlqejnë ndryshimet, ata preferojnë pika referimi të sigurta.

- Advertisement -

POSESIVIVITETI: 

Në tejkalimin e pasionit njerëzit e shenjës së Demit janë shumë xhelozë dhe posesivë, në fakt ata priren ta konsiderojnë të dashurin si një objekt të pronës. Ata janë të vëmendshëm ndaj çdo ndryshimi në partner, por janë të detyruar të mbajnë larg prirjen e tyre posesive në mënyrë që të mos e bëjnë të pamundur marrëdhënien.

- Advertisement -

KËMBËNGULËS:

Të lindurit nën shenjën e Demit janë këmbëngulës në ndjekjen e një qëllimi, një qëllimi, veçanërisht në punë. Në fakt, ata u përmbahen projekteve të tyre derisa t’i përfundojnë me sukses.

DURIMI:

Ata janë njerëz jashtëzakonisht të durueshëm edhe kur fati është i pafavorshëm për ta, në fakt ata dinë të presin me qetësi dhe të fillojnë nga fillimi duke pritur për situatën e favorshme.

BESIMTARË, POR JO VETËM:

Ata priren të grumbullojnë para, por lakmia nuk është një nga gabimet e tyre.

BESNIKËRIA E NDJENJAVE:

Si në dashuri, njerëzit e Demit janë gjithashtu shumë besnikë ndaj miqve dhe do të bënin gjithçka për ta. Por mjerë për të mashtruar ose tradhtuar besimin e tyre: ata nuk falin lehtë!

SIGURIA:

Natyra e tyre kërkon mbi të gjitha sigurinë materiale si kusht i një jete ngushëlluese. Në fakt, ata që kanë lindur nën shenjën e Demit ndërtojnë sigurinë e tyre dhe të njerëzve për të cilët interesohen nga asgjëja.

PRAGMATIK:

Ata kanë një sens të fortë praktik që kërkon kohë të gjata, por arritje të caktuara. Në fakt, çdo pushtim është rezultat i një menaxhimi të aftë të burimeve të dikujt.

KRENARIA:

Po, ata janë njerëz me një bazë të bollshme krenarie që dinë të përmbahen derisa herët a vonë nuk e paraqesin faturën. Në fakt, shpërthimet e tyre të zemërimit të medituara gjatë janë shumë të forta.

PËRTACIA:

Nga natyra ata janë dembelë, të zakonshëm, i shmangen jetës së kësaj bote, trafikut, turmave, konfuzionit, preferojnë heshtjen, kontaktin me tokën, natyrën. Prandaj ata janë adhurues të jetës në gjitha aspektet e saj më të mirëfillta dhe të thjeshta. Ata nuk shkëlqejnë me dinamizëm, por dinë ta shijojnë jetën!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO